Terug naar Hilldreams Bericht schrijven
Bericht 52 t/m 71 van 91
Naam Janneke
Datum 27-03-2010 12:24:21

10 jaar heb ik in het asiel gewerkt onder haar leiding,ze was er altijd voor een moederlijk advies,altij een luisterend oor.Misschien kwam dat doordat ik MS heb en bond dat een band.We hadden een leuke tijd met haar en Henriette.
toen ik hoorde dat ze overleden was ,er zijn geen woorden voor. Ik werkte er nl al 10 jaar niet meer.Ik heb veel foto's samen met haar gemaakt van haar labjes,dat was een hele happening kan ik je wel vertellen,maar ik deed het zo graag voor haar. Als ik voer haal voor m'n zus bij Inekezie ik haar huisje en denk je weer aan de tijd en aan haar.Ze was altijd bezorgd .Kind doe je niet te veel,denk aan je lichaam.Ik zal haar nooit vergeten,ze was m'n asielmoedertje.

Naam jan-peter
Datum 24-03-2010 19:48:03

Lieve mamma, als ik zie hoeveel lieve mensen jij om je heen hebt gehad, wordt ik er iedere keer weer emotioneel van. Je had 2 werelden je kinderen en de honden met allemaal lieve mensen. We hebben dr te weinig met elkaar overgesproken. Ongelofelijk, ik mis je nog iedere dag en denk iedere dag nog veel aan je. Verdorie waarom moest dit nu gebeuren, je had nog zoveel plannen zoveel ideeen. ik vind t verschrikkelijk erg dat je dr niet meer bent. Ik mis je en hou nog ziels veel van jou, je zit in mn hart en zal dr altijd blijven en weet dat je bij mij bent. Liefs JP

Naam Nicole Cox
Datum 27-02-2010 02:01:19

Dag Annelie,
Hier een klein berichtje van Nicole, het baasje van Ollie (zoon van Pebbles) en ook het baasje van Charlie.Charlie heb je nooit gezien. Hij is de zoon van Wilson en Lana (Maison de la Montaigne) Een nestje waar jeop het laatst nog weet van had maar waar je de pups niet meer van hebt gezien. Volgens de nieuwe bazen van Wilson lijkt Charlie erg op hem. Een ondernemende en vrolijke labrador van ruim een jaar. Misschien vindt je het leuk te weten dat wij het beste van de klas zijn op de hondenschool.
Wij genieten erg van onze mooie labradors, dankjewel.

Nicole

Naam Dirk Jan de Haan
Datum 26-02-2010 00:56:42

Er wordt weinig meer geschreven hier op het gastenboek maar dat betekent zeker niet (voor ons) dat Annelie vergeten is. Bijna nog iedere dag zeggen we: dit zou Annelie moeten zien als Eva weer eens wat moois, liefs of vrolijks doet. Voor de kinderen: Eva heeft het bij ons volgens ons erg naar haar zin en ze herinnert ons echt elke dag aan Annelie. Weet dan dat jullie moeder ook in andere harten nog steeds aanwezig is.
En onze inmiddels bijna 10 jaar oude Dieuwke herinnert ons nog steeds aan de eerste contacten met Annelie. Annelie heeft ons, destijds onervaren hondenmensen, het vertrouwen gegeven nu voor twee van haar superhonden te zorgen. Wat een karakter die honden! Voor ons twee dagelijkse zonnestraaltjes en knipoogjes van Annelie.

Dirk Jan

Naam Leny en Reijer Kok
Datum 13-12-2009 14:12:30

Hallo Jan Peter,
We hebben je stukjes over Annelie gelezen en we kunnen ons voorstellen dat je je moeder nog elke dag mist en ook wij missen haar. We hebben Iris van je moeder gekregen en het is werkelijk een heerlijke hond die we absoluut niet meer willen missen. We hebben beiden een groot respect voor Annelie gekregen, want het zal je maar gebeuren - eerst afstand doen van al je labjes (een zeer groot deel van haar leven) en dan nog eens te horen krijgen dat je niet meer beter wordt. De wijze waarop ze dat alles "hanteerde" kan alleen maar een groot respect oproepen. Leny en Reijer

Naam johann borst
Datum 06-12-2009 10:49:33

hallo daar in ....ik heb in januari 1997 mijn zwarte labrador retriever genaamd brody black bailey bij hilldreams in steenwijk opgehaald,en tot op de dag van vandaag..de kanjer is nu dus al 13 jaar en doet het nog steeds prima....zijn naam is trouwens denzel.......

Naam Simone
Datum 03-12-2009 19:19:53

Wat een mooie woorden Jan Peter. Wij zijn blij en trots dat wij een dochter van Twinkle in huis hebben (vader Wilson). Wat hebben wij een fantastische hond, als ik het zo lees, hetzelfde karakter als Twinkle. Het gaat erg goed met onze kanjer en ik ben blij te lezen dat het ook goed gaat met Twinkle!!!
Zo leeft een stukje Annelie voort.....
Een groet uit Zwolle,
Simone, gezin en Yentl!!!

Naam Jan-Peter
Datum 01-11-2009 18:43:29

Lieve mamma,
Tís net alsof het gemis steeds groter wordt. Maar wat jij altijd zei kom op, het komt wel weer op z'n pootjes terrecht. Met Twinkel gaat het super goed. ze gaat bijna altijd mee naar de zaak en als we rijden legt ze haar koppie altijd stijf tegen m'n schouder om geknuffeld te worden. Tegen woordig gaat ze gewoon op mn schoot liggen op dr rug, ik kan bijna niet meer schakelen. Jij zou het geweldig gevonden hebben en geschaterd van het lachen hebben. De kids en wij hebben er een echte vriendin bij.
Maar ze is ook wel een grote pikkedief (zou jij gezegt hebben) ze jat mn droge worst regelmatig en niet een klein stukje maar de hele worst, de kinderen vinden het super en madam weet van niets,.... zo kijkt ze dan.....
een lief boeffinnetje. Mam ik denk veel aan je momenteel, gewoon iedere dag, er gaat geen moment voorbij of ik denk wat zou jij er van gevonden hebben.
elke dag weer hebben we het over oma puppy's of zou ome puppy er ook om lachen?
Mam we missen je!! JP,A,W,M

Naam Jan-Peter
Datum 24-10-2009 20:16:09

Lieve mamma,

Ik mis je enorm, elke dag denk ik nog aan je.
Ik kan je gewoon niet vergeten. Elke dag rij ik met jou autootje op en neer naar de zaak. ELke dag denk ik weer, jemig dat jij in deze auto door europa hebt gereden. En nu,.. ja nu rij ik erin, ja en zelfs ook door europa net als jou mam. In de rode koektrommel zoals vele zeggen. Maar dat kan me niet schelen want het was jou autootje.Ik hoop dat je met me mee kijkt over mn schouder en dat je ziet hoe we ons best doen. En dat het een succes aan het worden is mam, net als jou!!
Ik heb dit allemaal aan jou te danken, jij hebt mij de steun gegeven, juist die steun die ik nodig had en zo voel ik het nog steeds!! Bedankt mamma!!

Liefs JP.

Naam Petra Pullen
Datum 18-10-2009 21:11:52

Ruim een jaar geleden vroeg Annelie of ik Lilly van 10 jaar bij me in huis wilde nemen.
Vanaf het moment dat ik Lilly zag,was het gelijk goed.Vrij snel daarna overleed Annelie,en wist ze dat Lilly met liefde in ons huis werd opgenomen.Tot op de dag van vandaag,zijn we zo blij met haar en heeft onze labrador Tim van 10 jaar weer een maatje gekregen.(onze andere labje hadden die zomer in moeten latenslapen,Bob is ruim 12 jaar geworden en Tim en Bob waren 2 pootjes op een buik).
Lilly is een superlieve hond en geniet van alle aandacht en ik hoop dat we nog heel lang van haar mogen genieten.(ik ben Annelie nog steeds dankbaar,en ben heel blij dat Annelie nog gezien heeft waar Lilly terecht zou komen).

Naam esther
Datum 02-10-2009 12:35:05

Een jaar alweer! Onvoorstelbaar! Bijna dagelijks hebben we het over Annelie of denken we aan haar. Al is het alleen maar als je naar die prachtige, lieve Labjes kijkt... Annelie we missen je! Niet alleen je advies over de honden, maar vooral je gezelligheid en betrokkenheid!

Liefs, Esther ( Nova en Beau)

Naam Dirk Jan de Haan
Datum 24-08-2009 23:56:53

Vandaag is het op de dag en morgen op de datum een jaar geleden dat Annelie vroeg of wij ons over Eva wilden ontfermen. We hebben er geen moment spijt van gehad dat we JA hebben gezegd. Annelie kon het niet meer zelf doen omdat ze naar het ziekenhuis moest.
Door Eva denken wij nog iedere dag aan Annelie. We hebben twee geweldige hondje van haar en zijn daar nog steeds blij mee en trots op.

Naam Sandra van Dijk
Datum 09-08-2009 13:54:44

Wat een prachtige site heeft U
Ik heb met veel plezier naar de site van Wilson gekeken. de Vader van mijn hulphond Oscar! (Follow me Fan't Detica)
het is prachtig om de gelijkenissen van die twee te zien. Oscar is een geweldige hond. Hij werkt graag en met veel plezier.
Vin u het goed als ik de foto vamn Wilson met zijn naam op mijn log gebruik als banner naar deze site? Ik wil op zijn site erg graag een link maken naar de site van zijn vader in de linken kolom.

Groetjes Sandra en Dis bonjour Oscar

Naam Simone de Ruiter
Datum 01-04-2009 21:17:40

Morgen, 2 april, is het een jaar geleden dat het laatste nestje bij Annelie geboren is (Twinkel x Wilson). Dit is weer zo'n speciaal moment dat wij extra aan haar denken. Wij zijn haar nog steeds erg dankbaar dat ze ons zo'n mooie en lieve hond heeft toevertrouwd.
lieve groet,
Simone, gezin en Yentl (Hilldream's Go for it Giselle)

Naam Fenny en Hans de ...
Datum 12-12-2008 21:30:27

Lieve Annelie,
vandaag hoorden we van jouw overlijden. We zijn er erg van geschrokken. We hebben twee labjes bij jou gehaald. Een zoon van Jessie en een zoon van Floor. Twee heerlijke, heel verschillende honden, waar we dagelijks van genieten. Dat genieten hebben we ook van jou geleerd. Het was fantastisch om te zien hoe jij met je honden omging. Je familie zal je missen en wij ook.

Hans en Fenny de Willigen

Naam Nicole
Datum 25-11-2008 22:18:37

Dag Annelie,
Gisteren bezocht ik weer eens je website omdat ik zin had om lieve en leuke puppysnoetjes te zien en wilde lezen hoe je honden het doen. Het bericht van je overlijden vind ik ongelooflijk en heeft mij erg geraakt. Het is moeilijk als iemand met zoveel passie en betrokkenheid als jij, er opeens niet meer is. Je bent voor ons belangrijk geweest doordat je ons Ollie hebt toevertrouwd (zoon van Pebbles en Andy). Ollie is een lieve, stabiele en vrolijke hond. Jij hebt hier een belangrijke bijdrage in gehad. Je knuffeltjes aan onze Ollie, ik zal ze missen. Ik hoop dat al je mooie, lieve honden een goed huis hebben bij lieve mensen die goed voor ze zorgen. Ze zullen je zeker heel erg missen.Knuffeltje voor je honden. Iedereen die je moet missen, heel veel sterkte.

Naam irene
Datum 23-11-2008 21:32:29

daar hoog ver in de hemel,......

lieve annelie
dit lees je helaas niet meer maar toch wil ik je laten weten dat je ons gezin veel vreugde heb geven met ons Sam die we op 2 okt 2005 hebben op gehaald bij nu helaas jou sterf datum.we zullen je missen we kwamen regelmatig langs dat zullen we missen.

annelie een dikke kus van ons en een poot van sam hilldreams.

Naam Tine Tesselaar
Datum 02-11-2008 23:34:33

Annelie, wat ontzettend jammer dat je niet meer in ons midden bent. Je leeft voort in al die labradortjes, waar wij allemaal zoveel van houden.
Lieve groet,

Tine

Naam toon en nora
Datum 27-10-2008 19:02:56

Lieve Mevrouw Spronk

Je gaf ons Hilldream's Zena maxiem, 2 jaar geleden ,ze is een hele mooie en sterke hond geworden,bedankt voor alle goede adviezen,want u heeft die basis gelegd.Kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.

Naam marlena
Datum 26-10-2008 22:35:03

Ik wil de kinderen en kleinkinderen van Annelie heel veel sterkte toewensen nu maar ook in de toekomst
gr,Marlena

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende